Burendag

Op zaterdag 26 september 2020 zal er weer een Burendag in Koudenhoven georganiseerd worden.

Een grootschalige burendag zoals vorig jaar waar 170 wijkbewoners van een grootse middag, avond en driegangendiner hebben genoten is dit jaar niet haalbaar. Als wijkvereniging willen wij samen met u als wijkbewoners toch iets gaan doen.

Met het oog op de veiligheid heeft het wijkbestuur er voor gekozen om een buitenactiviteit te organiseren in de vorm van een puzzel/speurtocht door de wijk waarbij u uw wijk en de bewoners beter leert kennen.

De speurtocht zal zowel voor volwassenen maar ook voor kinderen geschikt zijn. U kunt de speurtocht individueel, met twee personen of met uw gezin lopen. Natuurlijk kunt u ook met andere wijkbewoners deze tocht lopen maar vergeet daarbij dan niet de 1,5 meter afstand.

Wanneer:                     zaterdag 26 september tussen 13:00 en 17:00 uur.

Waar:                            in de wijk Koudenhoven.

Opgave:                       voor 19 september via info@koudenhoven.com of via een van de bestuursleden.

                                      Graag vernemen wij met hoeveel personen u deel gaat nemen en de verdeling tussen volwassen en kinderen.

Kosten:                        geen.

In de week van 19 september zullen de deelnemers nadere informatie krijgen over de route, de vragen en opdrachten en het verdere verloop van deze middag.

Natuurlijk zal er na afloop beoordeeld gaan worden wie de meeste vragen en opdrachten juist heeft beantwoord en zullen er meerdere prijzen voor zowel volwassenen als kinderen beschikbaar zijn. Deze prijzen zullen we op een verantwoorde maar ludieke wijze uitreiken.

BURENDAG 2020                DOET U MEE?               GEEF U DAN OP!

 

Onderstaand een impressie van Burendag 2019.

Burendag 2019 was een groot succes. Met 170 deelnemers, een mooie samenwerking met scouting Roosevelt en veel activiteiten was het een onvergetelijke dag. Ondanks een start met regen konden de kinderen snel naar buiten om met de scouting bij het open vuur brood te bakken. Binnen hebben de activiteiten zich aan de buurtbewoner kunnen presenteren. Om 18.00 uur werd het eten uitgeserveerd bestaande uit drie gangen waarna de dag beëindigd werd  met een pub quiz over de wijk. Mede door de sponsoring door het Oranjefonds en Jumbo Pagelaan en het werk door een aantal buurtbewoners kijken wij terug op een geslaagde dag.