Nieuwjaarsreceptie 2022

Ook in 2022 zullen we gezien de omstandigheden geen nieuwjaarsreceptie organiseren.

Het bestuur heeft het voornemen om, wanneer de omstandigheden dit toelaten, in het voorjaar en/of zomer 2022 een alternatief te organiseren.

Heeft u ideeën laat het ons weten.

Nieuwjaarsreceptie 2021

Met een klein presentje hebben wij als bestuur alle wijkbewoners een gelukkig maar bovenal gezond 2021 toegewenst. Naast een leuke uitstraling staat de kaars ook symbool voor het licht en gezondheid dat wij u en alle wijkbewoners toewensen. De activiteiten die wij dit jaar gaan organiseren zijn, zoals wij dat ook in 2020 hebben gedaan, afhankelijk van de mogelijkheden. Omdat een traditionele nieuwjaarsreceptie dit jaar niet mogelijk is, nodigen wij u uit om met extra aandacht en op gepaste wijze uw medewijkbewoners een gelukkig 2021 toe te wensen.

Nieuwjaarsreceptie 2020

Op zondag 12 januari heeft de Wijkvereniging haar nieuwjaarsreceptie
gehouden. Ondanks het druilige weer buiten was er binnen een gezellige sfeer in aanwezigheid ongeveer 55 buurtbewoners.
De voorzitter ging in zijn toespraak in op de resultaten van 2019 zoals de
Burendag, Halloween, het verwelkomen van de nieuwe wijkbewoners en de geboren baby’s, de website en de nieuwsbrieven die naar een hoger niveau getild zijn.
Door de voorzitter werd ook het thema voor 2020 “De wijkvereniging zijn wij samen” nader toegelicht.
De activiteiten die voor 2020 op het programma staan zoals de Wijkspellenavonden, Koningsdag, Paashaas en de Social Koudenhoven app worden door het bestuur geïnitieerd zowel voor maar ook samen met de wijkbewoners en het bestuur spreekt dan ook haar vertrouwen uit in een grotere participatie door de wijkbewoners bij de organisatie en uitvoering van die activiteiten.  

Het bestuur wenst u allen een fantastisch 2020 toe, vooral in goede gezondheid en met een bloeiende wijkvereniging met heel veel actieve wijkbewoners.