Halloween

Halloween 2020

Nadat een week lang op verschillende punten in de wijk verlichte pompoenen hebben gestaan, hebben op zaterdag 31 oktober 37 kinderen in vier groepen een Halloween spooktocht gelopen langs 19 spookhuizen. De kinderen werden bij de verschillende huizen getrakteerd op een “trick or treat”. Bijzonder was ook dat er zoveel huizen mooi en griezelig versierd waren. Deze mooie Halloween-traditie in Koudenhoven zal ook in 2021 voortgezet worden.

Onderstaand een impressie van Halloween 2019

Nadat een week lang de ingangen van de wijk verlicht waren met pompoenen  trok op 31 oktober de tocht door de wijk. Wat een leuke avond was het om in twee groepen met 28 aangemelde en nog een aantal spontane kinderen en hun ouders door de wijk te lopen. Mooi verdeeld over de wijk hadden zich 22 huizen aangemeld waar de kinderen een treat or trick konden krijgen. Leuk om te zien dat sommige wijkbewoners extra hun best hadden gedaan met het versieren van het huis, het maken van een spookhuis voordeur of het maken van speciaal snoepgoed/fruit. Bij het laatste huis, Villa Roosevelt, kregen de kinderen nog een treat van de wijkvereniging en de kinderen en ouders een drankje en konden de kinderen nog wat spelen en de ouders nader kennis met elkaar maken.

Een geslaagde activiteit met ruim 75 deelnemers en voor volgend jaar;  Save the date zaterdag 31 oktober 2020 wanneer we weer door de wijk lopen.