Halloween

In 2020 zal Halloween gehouden worden op zaterdag 31 oktober.

Een week voorafgaand hieraan zullen de pompoenen gesneden worden zodat de wijk gedurende die week op verschillende plekken ’s-avonds verlicht zal worden door deze pompoenen.

Evenals vorig jaar zullen wij er weer een groots evenement van maken waarbij wij gezien het grote succes van 2019 de kinderen naar alle waarschijnlijkheid over 3 tot 4 groepen gaan verdelen.

Niet alleen is het leuk voor de kinderen die meelopen maar ook voor de huizen die als spookhuis zijn ingericht en waar de kinderen een treat of trick kunnen krijgen.

Na afloop zorgt de wijkvereniging voor een drankje zodat de kinderen en de ouders nader kennis met elkaar kunnen maken.

Onderstaand een impressie van Halloween 2019

Nadat een week lang de ingangen van de wijk verlicht waren met pompoenen  trok op 31 oktober de tocht door de wijk. Wat een leuke avond was het om in twee groepen met 28 aangemelde en nog een aantal spontane kinderen en hun ouders door de wijk te lopen. Mooi verdeeld over de wijk hadden zich 22 huizen aangemeld waar de kinderen een treat or trick konden krijgen. Leuk om te zien dat sommige wijkbewoners extra hun best hadden gedaan met het versieren van het huis, het maken van een spookhuis voordeur of het maken van speciaal snoepgoed/fruit. Bij het laatste huis, Villa Roosevelt, kregen de kinderen nog een treat van de wijkvereniging en de kinderen en ouders een drankje en konden de kinderen nog wat spelen en de ouders nader kennis met elkaar maken.

Een geslaagde activiteit met ruim 75 deelnemers en voor volgend jaar;  Save the date zaterdag 31 oktober 2020 wanneer we weer door de wijk lopen