Pasen 2024

Pasen valt dit jaar vroeg. Op zaterdag 30 maart (de dag voor Pasen) organiseren we weer onze traditionele Paasactiviteit. Heeft u ideeën of wilt het mede organiseren, laat het ons weten op info@koudenhoven.com omdat we alleen gezamenlijk tot mooiere activiteiten komen.

Terugblik Pasen 2023

Op 8 april organiseerden we activiteiten in het teken van Pasen. Denk aan eieren zoeken, knutselwerkjes in het paasthema, een springkussen en natuurlijk voor de inwendige mens lekkere hapjes en drankjes. 

In een aantal tuinen kon er gezocht worden naar paaseieren en de andere activiteiten vonden plaats bij Villa Roosevelt. Kortom, het was een hele gezellige zonnige dag!

Terugblik Pasen 2022

Het weer heeft op zaterdag 16 april 2022 optimaal meegewerkt. Ruim 40 (klein)kinderen hebben enorm genoten van de speurtocht, de spellen en natuurlijk het zoeken van de eieren. Het bestuur dankt vier wijkbewoners die de vijf bestuursleden geholpen hebben bij de uitvoering.

Na afloop was er op het speelveldje een gezellige (na)borrel en hebben de kinderen zich verder nog vermaakt met het maken van paasdecoraties.