Op 25 februari 2019 is het nieuwe wijkbestuur bestaande uit 6 mensen door de ALV van de wijkvereniging benoemd. Onderstaand introduceren de bestuursleden zich. Zoals hieronder aangegeven bestaat het bestuur per november 2020 uit 5 personen.

Maurice Leltz, voorzitter

 

Als echte Tongelrenaar even in Nuenen gewoond en nu al bijna 26 jaar inwoner van Koudenhoven. Naast het ontwikkelen van nieuwe activiteiten (van discussiegroepen over een actueel onderwerp tot uitstapjes) wil ik vooral samen met u de samenhang binnen de wijk verder vergroten. Steekwoorden; Samen en Gezamenlijk, Jong en Oud, Fysiek en Geestelijk actief. We maken er iets moois van!

Wim Beelaard, secretaris

 

In augustus 1992 ben ik in de wijk Koudenhoven komen wonen en ben sinds 2002 betrokken bij de organisatie van de bridge activiteiten in de wijk. Al vijf jaar ben ik ook actief als buurtprevent. Ik bekleed ruim 20 jaar de functie van secretaris in diverse organisaties. Vorig jaar ben ik met pensioen gegaan en wil mij meer inzetten voor de wijk.

Carla Duijn, penningmeester

 

Sinds augustus 1993 woon ik op de Ministerlaan in Koudenhoven. Ruim 40 jaar ben ik werkzaam geweest in de financiële verantwoording van bedrijven. In die jaren heb ik ook meerdere bestuursfuncties gehad bij diverse sportverenigingen en schoolbesturen. Momenteel ben ik een van de leden van het organisatieteam van de koffieochtenden van de ZorgSamenBuurt Koudenhoven.

Fleur Lommers, webmaster

 

Als nieuwe bewoonster in de wijk wil ik graag een steentje bijdragen aan de activiteiten die voor de medebewoners worden georganiseerd. Ik vind het leuk om de medebewoners te spreken en meer bekend te raken met de wijk. Daarnaast heb ik als doel om het samenhorigheidsgevoel binnen de wijk op peil te houden.

Maxim Belooussov, bestuurslid

 

Ik ben Maxim en woon sinds september 2006 in Koudenhoven aan de Mackaylaan. In Eindhoven woon ik sinds 1998. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen en 2 poezen. Als zelfstandige ben ik werkzaam in de ICT.

 

 

Door de verhuizing van Joris Spits is er een vacature ontstaan binnen het bestuur. Wij zijn op zoek naar een moeder of vader met jonge kinderen die samen met ons activiteiten voor deze doelgroep gaat ontwikkelen. U beslist zelf hoeveel tijd u hier insteekt. Dit is geheel naar eigen inzicht en flexibel. Maar ook andere wijkbewoners kunnen zich natuurlijk aanmelden. Wilt u zich verkiesbaar stellen of nadere informatie hebben, neem dan contact met ons op via secretaris@koudenhoven.com of met een van de bestuursleden.

De Algemene Ledenvergadering van de Wijkvereniging zal in 2021 anders georganiseerd gaan worden dan normaal. Over hoe en de agenda zullen wij u in januari 2021 informeren.