Op 29 juni 2021 is het nieuwe wijkbestuur bestaande uit 6 mensen door de ALV van de wijkvereniging benoemd. Onderstaand introduceren de bestuursleden zich.

Maurice Leltz, voorzitter

 

Als echte Tongelrenaar even in Nuenen gewoond en nu al bijna 26 jaar inwoner van Koudenhoven. Naast het ontwikkelen van nieuwe activiteiten (van discussiegroepen over een actueel onderwerp tot uitstapjes) wil ik vooral samen met u de samenhang binnen de wijk verder vergroten. Steekwoorden; Samen en Gezamenlijk, Jong en Oud, Fysiek en Geestelijk actief. We maken er iets moois van!

Wim Beelaard, secretaris

 

In augustus 1992 ben ik in de wijk Koudenhoven komen wonen en ben sinds 2002 betrokken bij de organisatie van de bridge activiteiten in de wijk. Al vijf jaar ben ik ook actief als buurtprevent. Ik bekleed ruim 20 jaar de functie van secretaris in diverse organisaties. Vorig jaar ben ik met pensioen gegaan en wil mij meer inzetten voor de wijk.

Carla Duijn, penningmeester

 

Sinds augustus 1993 woon ik op de Ministerlaan in Koudenhoven. Ruim 40 jaar ben ik werkzaam geweest in de financiële verantwoording van bedrijven. In die jaren heb ik ook meerdere bestuursfuncties gehad bij diverse sportverenigingen en schoolbesturen. Momenteel ben ik een van de leden van het organisatieteam van de koffieochtenden van de ZorgSamenBuurt Koudenhoven.

Fleur Lommers, webmaster

 

Als nieuwe bewoonster in de wijk wil ik graag een steentje bijdragen aan de activiteiten die voor de medebewoners worden georganiseerd. Ik vind het leuk om de medebewoners te spreken en meer bekend te raken met de wijk. Daarnaast heb ik als doel om het samenhorigheidsgevoel binnen de wijk op peil te houden.

Maxim Belooussov, bestuurslid Ik ben Maxim en woon sinds september 2006 in Koudenhoven aan de Mackaylaan. In Eindhoven woon ik sinds 1998. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen en 2 poezen. Als zelfstandige ben ik werkzaam in de ICT.
Jutta Ebben, bestuurslid
Sinds 2019 woon ik, met mijn samengestelde gezin met 5 kinderen, aan de Keucheniushof.
Als kersvers bestuurslid binnen de wijkvereniging  zet ik me graag in om de jonge buurtbewoners elkaar te laten ontmoeten.
Wanneer de kinderen elkaar beter leren kennen zorgt dit ook voor verbinding tussen de volwassenen in de wijk.
Al jaren worden er leuke activiteiten georganiseerd.
Dit worden er vast nog veel meer.