Op 29 juni 2021 is het nieuwe wijkbestuur bestaande uit 6 mensen door de ALV van de wijkvereniging benoemd. Onderstaand introduceren de bestuursleden zich.

Maurice Leltz, voorzitter

 

Als echte Tongelrenaar even in Nuenen gewoond en nu al bijna 26 jaar inwoner van Koudenhoven. Naast het ontwikkelen van nieuwe activiteiten (van discussiegroepen over een actueel onderwerp tot uitstapjes) wil ik vooral samen met u de samenhang binnen de wijk verder vergroten. Steekwoorden; Samen en Gezamenlijk, Jong en Oud, Fysiek en Geestelijk actief. We maken er iets moois van!

Wim Beelaard, secretaris

 

In augustus 1992 ben ik in de wijk Koudenhoven komen wonen en ben sinds 2002 betrokken bij de organisatie van de bridge activiteiten in de wijk. Al vijf jaar ben ik ook actief als buurtprevent. Ik bekleed ruim 20 jaar de functie van secretaris in diverse organisaties. Vorig jaar ben ik met pensioen gegaan en wil mij meer inzetten voor de wijk.

Irma van den Bos, penningmeester

 

Ik ben Irma en sinds december 2021 ben ik na vele omzwervingen in Nederland en buitenland hier samen met mijn drie kinderen in de buurt komen wonen en geniet van de leuke buurt, het heerlijke bos en de leuke stad Eindhoven. Sinds begin 2023 lid geworden van het bestuur en hoop zo de buurt en zijn bewoners beter te leren kennen. Daarnaast vind ik het leuk mee te  helpen bewoners door het organiseren van leuke activiteiten dichter bij elkaar te brengen.

Fleur Lommers, webmaster

 

Als nieuwe bewoonster in de wijk wil ik graag een steentje bijdragen aan de activiteiten die voor de medebewoners worden georganiseerd. Ik vind het leuk om de medebewoners te spreken en meer bekend te raken met de wijk. Daarnaast heb ik als doel om het samenhorigheidsgevoel binnen de wijk op peil te houden.

Maarten Borst, bestuurslid


Mijn naam is Maarten en woon sinds 2019 in de wijk. Samen met mijn vrouw Sanne en onze dochters Zoey en Aimy naar volle tevredenheid. Lekker dicht bij de natuur maar toch maar kwartiertje fietsen naar de stad, ideaal. Sinds begin van 2023 lid geworden van het bestuur en hoop zo mijn steentje bij te kunnen dragen aan een gezellige wijk.

Jutta Ebben, bestuurslid

 

Sinds 2019 woon ik, met mijn samengestelde gezin met 5 kinderen, aan de Keucheniushof.
Als kersvers bestuurslid binnen de wijkvereniging  zet ik me graag in om de jonge buurtbewoners elkaar te laten ontmoeten.
Wanneer de kinderen elkaar beter leren kennen zorgt dit ook voor verbinding tussen de volwassenen in de wijk.
Al jaren worden er leuke activiteiten georganiseerd.
Dit worden er vast nog veel meer.

 

Maxim Belooussov, bestuurslid

 

Mijn naam is Maxim en ik woon in Koudenhoven sinds 2007, samen met mijn vrouw Varya en kinderen Katja en Boris, en nog twee poezen. Zelf ben ik bezig met ICT. Ik ben in 2024 opnieuw bestuurslid geworden met focus op de website en kinderactiviteiten.

Debby Verhulst, bestuurslid

 

Samen met mijn man en zoontje van destijds negen maanden ben ik in september 2017 vanuit Sint-Michielsgestel naar Koudenhoven verhuisd. In 2019 is onze dochter geboren en met z’n vieren wonen we naar volle tevredenheid in het Keucheniushof.
Ik vond het direct een fijne wijk om te wonen, mede door de leuke contacten met vele buurtbewoners. Daarnaast spreekt de mix van mensen met uiteenlopende leeftijden mij aan.
In mei 2022 ben ik lid geworden van het bestuur van de wijkvereniging. Wat ik erg leuk vind, is dat wijkbewoners veel mogelijkheden hebben om elkaar te ontmoeten doordat er veel activiteiten georganiseerd worden.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.