Waterafvoer systeem Koudenhoven

In onze wijk is het waterafvoersysteem bijna 20 jaar geleden aangepast waarbij er een vuilwaterriool, een schoonregenwaterafvoer en een drain is aangelegd. Wilt u er meer over weten en een paar bijzondere herkenningspunten in de wijk zien, geef u op en loop met ons mee op zaterdag 9 januari om 10.00 uur. Vooraf opgeven is noodzakelijk via voorzitter@koudenhoven.com.

Op zaterdag 21 november hebben 8 volwassen wijkbewoners en 2 kinderen, door de Coronamaatregelen verdeeld over 3 groepen, deelgenomen aan de eerste wandel- en informatietocht over het waterafvoersysteem in de wijk.

In deze wandeling van 45 minuten is zowel het afvoerwatersysteem, maar ook de achtergrond en de totstandkoming uiteengezet.

Wilt u ook weten waar de waterbergingen zijn, waar de regenwaterpomp staat, hoe een waterpeilbuis werkt, waarom is dat geen sloot? Of zomaar lekker wat lopen en kletsen met medebuurbewoners meldt u aan voor de volgende tocht.

I.v.m. de Coronamaatregelen bestaan de groepen uit maximaal 4 volwassenen, bent u met 3 volwassenen dan kan er ook een extra tocht voor u ingepland worden.